TestLab - System A/S
professional office accessories
Produkter fra TestLab
Ergonomiske mus & Pegeredskaber
Håndledsstøtter / Underarmssstøtter
Tastaturer
Stole / Siddemøbler
Belysning / Lamper
Skrivebordstilbehør
Computertilbehør
Garderobemøbler
Receptionsmøbler
Andre produkter
Kataloger / Prislister
BarMouse - TestLab Standard, Slim & Large
PrimaMouse - TestLab Standard, Slim & Large
ProfessionalMouse
MouseTrapper
OysterMouse - TestLab
PenClic Mouse
SlideMouse - TestLab

TestLab SlideMouse
Priser fra: 1995+moms.

Afprøv en TestLab SlideMouse gratis i 14 dage.
Kontakt os i dag på Tlf.: 4674 0505 / Mail: 
(gælder kun offentlige instanser & private virksomheder)

TestLab SlideMouse er det sidste nye centralplaceret pege- og styreredskab, eller med andre ord, den sidste nye ergonomiske mus på markedet.
 
Den byder på en række gode egenskaber, der kendetegnes fra TestLabs andre lignende musemodeller på markedet, hvor musen/markøren styres inde foran tastaturet og kroppen.
Men..

TestLab SlideMouse er absolut det fladeste produkt på markedet. Netop lav arbejdshøjde har betydning for ergonomien. Arbejdsområdet og håndledshøjden hvor underarmene hviler er bare 16mm. 

SlideMouse byder dog på en del mere, bl.a. at i stedet for det er en BAR (rullestang/bånd) markøren styres med, så bruges  der en musebrik. Musebrikken kan bevæges frit og utroligt let henover styrefladen. Pga. musebrikkens rundeform på den stabile flade, så kan man roligt slappe af i både fingrene og hænder og let skifte fra at bruge fx begge hænder på musebrikken til blot at styre med venstre eller højrehånd og dermed variere sin håndstilling/brugen af mus dagligt.


TestLab SlideMouse har blødt vaskbart kunstlæder på håndleds- og underarmsstøtterne. Desuden er der ingen bevægelige dele under støtterne, så skulle man blive fanget af noget på skærmen og fx hvile med albuerne på musens støtter, så vil der ikke ske noget med mekanikken.

 

TestLab SlideMouse er en 8 knaps mus. Et Scroll hjul med klik funktion, styrepladen med klik funktion og 6 andre knapper med bl.a. dobbelt klik og ”kopier og sæt ind” funktion. Knapperne kan let indstilles individuelt via et gratis SlideMouse setup program, som kan hentes her: SlideMouse Setup Program


TestLab SlideMouse kan tilpasset til alle tastaturer. Hver SlideMouse indeholder nemlig to håndledsstøtter. Med den lille støtte som er beregnet til tastaturer uden den numeriske del (som fx TestLabs tastatur 4045), så musen fylder minimalt på bordet. Den større passer præcist til et normalt tastatur, så den numeriske del stadig er supporteret af håndledsstøtten i højre side.


TestLab SlideMouse
Varenr./Art.nr.: TLS-5060


Pris: 1995,- ekskl. moms.

 

 

 

 

 

 Produkter fra TestLab Ergonomiske mus & Pegeredskaber Håndledsstøtter / Underarmssstøtter Tastaturer Stole / Siddemøbler Belysning / Lamper Skrivebordstilbehør Computertilbehør Garderobemøbler Receptionsmøbler Andre produkter Kataloger / Prislister