TestLab - System A/S
professional office accessories
Produkter fra TestLab
Ergonomiske mus & Pegeredskaber
Håndledsstøtter / Underarmssstøtter
Tastaturer
Stole / Siddemøbler
Belysning / Lamper
Skrivebordstilbehør
Computertilbehør
Garderobemøbler
Receptionsmøbler
Andre produkter
Kataloger / Prislister
PrimaMouse - TestLab Standard, Slim & Large
SlideMouse - TestLab
ProfessionalMouse
MouseTrapper
OysterMouse - TestLab
PenClic Mouse
BarMouse - TestLab Standard, Slim & Large

TestLab BarMouse 
Priser fra 1795+moms.

Afprøv en TestLab BarMouse gratis i 14 dage.
Kontakt os i dag på Tlf.: 4674 0505 / Mail:  (gælder kun offentlige instanser & private virksomheder)

 

 
     

BarMouse Standard 
m/håndledsstøtter i sort kunstlæder

  BarMouse Slim 
m/håndledsstøtte i sort kunstlæder
  BarMouse Large
m/håndledsstøtte i sort kunstlæder
 
           

     
 
BarMouse Standard 
m/håndledsstøtter i grå lycra stof
  BarMouse Slim
m/håndledsstøtte i grå lycra stof
  BarMouse Large 
med Håndledsstøtte i grå lycra stof
 
           

  • TestLab BarMouse er gennemtænkt fra inderst til yderst. 
  • Designet sætter de højeste standarter inden for ergonomiske mus. 
  • Teknikken gør det let at styre markøren og hele 9-knapper med bl.a copy / paste - gør det nemt at klikke sig frem.

Beskrivelse
TestLab BarMouse en ergonomisk mus med et unikt 9-knap system. TestLab BarMouse bliver også betegnet som et centralt placeret pegeredskab. På musen findes en BAR, som vi i daglig tale kalder en rullestang. Rullestangen er musens markør. Rullestangen kan rotere rundt om sig selv og samtidig glide fra side til side, hvilket foregår let og helt naturligt med fingerspidserne. Variation i musearbejdet ligger lige til med en BarMouse, for den kan let betjenes (styres) med en hånd, eller endnu bedre med begge hænder. Dette gør BarMouse til en mere korrekt computer mus og et bedre alternativt end en traditionel håndholdt mus, som ofte kun bliver brugt af én hånd, nemlig den samme hånd hele tiden.

Betjeningspanel (Det unikke 9-knap system)
TestLab BarMouse hare en rullestang også kaldet en ”BAR” med klik funktion samt et aftageligt låg, der giver længere berøringsflade på rullestangen (anvendes afhængigt af brug eller hvad man synes er bedst), et scroll-hjul med klik funktion (auto-scroll). 4 almindelige knapper med: 1 x venstre klik, 1 x højre klik og 2 x dobbelt venstre klik ved blot et enkelt tryk. Derudover har BarMouse en knap med "copy ~ kopier" og en med "paste ~ sæt ind". Tilslut BarMouse i USB stikket og nævnte funktioner fungerer som standard efter ganske få sekunder uden brug af software (Windows).

Arbejdsstilling (Undgå musearm)
Når du arbejder med en BarMouse, sidder man med arme ned langs kroppen og hænderne centreret nær den forreste del af kroppen, i den såkaldte ”comfort zone”. Med en BarMouse undgås færre statiske bevægelser, end det normalt er påkrævet, når man benytter en almindelig håndholdt computer mus. BarMouse giver en optimal afslappet og centreret kropsholdning, hvilket er den mest effektive måde at undgå musearm/museskader på, også kaldet - RSI (der er selvfølgelig også den mulighed, at man stopper helt med at bruge computer mus). Den patentanmeldte BarMouse, giver brugeren en korrekt og afslappende arbejdsstilling fra start.

Håndstillingen på BarMouse samt PrimaMouse er helt unik kontra andre ergonomiske mus, de byder nemlig på markedets mest kompakte betjeningspanel med utrolig tætsiddende håndledsstøtter, hvilket giver optimal aflastning til arme og hænder ved brug af musen og tastaturet.  

En TestLab BarMouse placeres i forlængelse af dit tastatur, så rullestangen samt betjeningspanelet kommer til at ligge lige under mellemrumstangenten på dit tastatur og midt mellem dine hænder – altså meget let tilgængeligt og helt naturligt. Musens udformning og brug giver automatisk en god ergonomisk udgangsposition, som betegnes som en ergonomisk korrekt arbejdsstilling med mus.

Håndledsstøtter
Der findes 3 forskellige håndledsstøtter til en BarMouse: Standard (den almindelige korte), Slim (den smarte) og Large (den dybe). De er fremstillet i to materialer: Lycra stof eller Kunstlæder. De mange valgmuligheder af håndledsstøtter, giver den enkelte bruger mulighed for individuel tilpasning fra start og på et senere tidspunkt for udskiftning til andet valg/materiale. Opnå optimal aflastning via det store udvalg af håndleds- og underarmsstøtter. 
Find alle TestLabs "Håndledsstøtter og Underarmsstøtter" her på hjemmesiden i menuen ude til venstre med samme betegnelse.

Tastaturer
Størrelsen og dimensionerne på en BarMouse er tilpasset moderne tastaturer, men den kan også bruges sammen med ældre tastatur modeller. Bundkanten på tastaturet skal helst være lige og afstanden under ca. 1,5 cm. fra de nederste taster til bundkanten af tastaturet. Tastaturet skal helst være lavere end højde niveauet på musens rullestang. På denne måde opnår man en optimal og afslappet brug/håndstilling med en BarMouse.
TestLab har udviklet flere tastaturer der passer perfekt til en BarMouse. Find menuen "Tastaturer"  ude til venstre.Mere information omkring - TestLab BarMouse 
    


Tilpas det unkke 9-knap system helt uden sofware via Switch-knapperne eller via smart setup-program. 

Program til TestLab BarMouse

Hent programmet her: Bar
Mouse Setup Program

Musens setup gemmes i selve produktet. Derfor er det muligt at konfigurer en BarMouse på et styresystem og benyt den på et andet.
Det kan være en nødvendig, hvis man ikke har tilladelser til at download programmer fra internettet på ens computer eller hvis man fx bruger MAC.

Programmet virker pt. kun til Windows XP, Vista & Windows 7 (32-bit) 
Programmet virker kun til nyere TestLab BarMouse (Model L155 versioner dog ikke Model L155 RevII) 

For at anvende setup programmet skal Flash Player version 7 eller nyere være installeret. Hent evt. Flash Player her
Samtidig skal .NET Framework version 2.0 eller nyere være installeret. 
Brug 
Windows Update eller evt. hent .Net Framework her.
Switch 7 & 8 skal være i ON på musen (det er de som standard). Se evt. punktet Swich knapper.


Hvis der normalt arbejdes via internettet (fjernskrivebord) eller en server, anbefaler vi uanset hvad, at programmet altid gemmes og installeres lokalt på egen computer. (Filen gemmes typisk under overførsel eller under dokumenter). Under hele processen anbefaler vi at alle andre programmer er afsluttet. Når programmet er hentet - skal det installeres. Installer programmet ved at lave et dobbelt klik på det gemte BarMouse ikon. Installer programmet på din egen computer, som foreslås via installationen. Under installationen vil evt. sikkerhedsadvarsler dukke op på skærmen, pga. programmets software ikke bliver genkendt af windows. Her skal svares godkend software, ellers vil programmet ikke blive installeret. Efter installation vil der automatisk komme et "BarMouse" genvejs ikon frem på skrivebordet, programmet skal benyttes for at ændre musens knap funktioner. Fungerer programmet ikke, læs da advarsler under kørslen af programmet.
Er computeren på et netværk (domæne), typisk Windos XP, Vista, Windows 7, skal programmet muligvis installeres/køres som administrator. Såfremt der skal bruges en kode til at kører installationen, kontakt da din egen IT-afdeling for hjælp.

Nedenfor kan ses standard funktionerne på en BarMouse ved tilslutning via USB. (helt uden brug af software/drivere på en windows computer)Når programmet åbnes kommer ovenstående billede op.

Træk (hold markøren over den ønskede funktion tryk da venstreklik ned og hold den inde flyt) blot den ønskede funktion op til den knap/det nr.,
der ønskes at fungere med den nye funktion (giv da slip på venstreklik tasten). Forsæt til alle knapper har de ønskede funktioner og tryk da til sidst "Save settings" (gemmer).
Kolonnen med 1-9 i venstre side viser de gældende funktioner, de nye vlagte funktion fremgår med grøn tekst.


Sådan indstilles BarMouse uden brug af program via switch-knapper

Under en BarMouse findes et lille aftageligt låg, her findes 8 Switch knapper der kan sættes i ON eller OFF position. De bruges til at indstille musen uden brug af software/program.

 

Sw7 & Sw8 sættes på OFF 
1: Ingen Funktion
2: Dobbelt venstreklik 
3: Venstreklik
4: Scrollhjul med midterklik 
5: Højreklik 
6: Dobbelt venstreklik
7: Kopier (copy)
8: Venstreklik
9: Sæt ind (paste)

 

Sw7 på on & Sw8 på OFF
1: Venstreklik
2: Dobbelt venstreklik
3: Venstreklik
4: Scrollhjul med midterklik 
5: Højreklik 
6: Dobbelt venstreklik
7: Mac OS Kopier (copy)
8: Venstreklik
9: Mac OS Sæt ind (paste)

 

Sw7 på OFF & Sw8 på ON 
1: Venstreklik
2: Venstreklik 
3: Venstreklik
4: Scrollhjul med midterklik
5: Højreklik 
6: Højreklik 
7: Kopier (copy)
8: Dobbelt venstreklik
9: Sæt ind (paste)

 

Sw7 & Sw8 på ON (NB Dette switch setup skal også benyttes for at programmér en TestLab BarMouse) 
1: Venstreklik 
2: Dobbelt venstreklik
3: Venstreklik
4: Scrollhjul med midterklik
5: Højreklik 
6: Dobbelt venstreklik 
7: Kopier (copy)
8: Venstreklik
9: Sæt ind (paste)Sådan styres markørhastigheden - Hurtig eller Langsom

Søg på computer efter mus/mice (i windows findes mus og museindstillinger under kontrolpanelet) find dernæst fanen markørindstilling/pointer options.
Her kan man angive hastigheden på markøren enten mod langsom eller hurtig be. 

Under en TestLab BarMouse via switch knapper kan man også indstille musens markørhastighed - enten på normal mode eller på smart bevægelses mode (hurtig).Sw 6 på ON - Normal mode     Sw6 på ON - Smart hurtig mode
"bevægelses mode off"
(Lavere musepegehastighed)

 
"bevægelses mode on" 
(Højere og smart musepegehastighed)
Kan med fordel bruges ved store eller flere skærme
   
 


 

 

 
Historien om TestLab BarMouse

TestLab har solgt og importeret ergonomiske computer mus siden 1994. Vi har solgt flere hundredetusind ergonomiske mus siden vi startede. Efter mere end 10 års erfaring med ergonomiske mus startede TestLab med at udvikle vores egen mus: BarMouse - som blev lanceret i 2002 (model x9137x). BarMouse har siden 2002 fået fornyet den indre teknik flere gange. Det synlige ydre design  / den ergonomiske form, er sidst blevet moderniseret i 2009 (model (x155x). Det er den BarMouse som vi kender i dag, den er bl.a. blevet væsentligt lavere, fladere og mindre i alle dimensioner (tilpasset til moderne tastaturer), ny teknik indvendigt, 6 cm. længere rullestang ved aftaget låg, knapperne kan indstilles via smart setup-program. Alt dette gør BarMouse til en endnu bedre ergonomisk korrekt computer mus. 
Produkter fra TestLab Ergonomiske mus & Pegeredskaber Håndledsstøtter / Underarmssstøtter Tastaturer Stole / Siddemøbler Belysning / Lamper Skrivebordstilbehør Computertilbehør Garderobemøbler Receptionsmøbler Andre produkter Kataloger / Prislister