TestLab - System A/S
professional office accessories
Produkter fra TestLab
Ergonomiske mus & Pegeredskaber
Håndledsstøtter / Underarmssstøtter
Tastaturer
Stole / Siddemøbler
Belysning / Lamper
Skrivebordstilbehør
Computertilbehør
Garderobemøbler
Receptionsmøbler
Andre produkter
Kataloger / Prislister
BarMouse - TestLab Standard, Slim & Large
PrimaMouse - TestLab Standard, Slim & Large
SlideMouse - TestLab
ProfessionalMouse
MouseTrapper
PenClic Mouse
OysterMouse - TestLab

TestLab OysterMouse
Priser fra: 995+moms

 


Endelig kan vi præsenterer vores muse-verdensnyhed - som er blevet kåret som vinder på international ergonomi messe for bedste ergonomiske produkt.

 
10 i 1 mus med flere vertikale håndstilinger til både ventre og højrehånd - alt sammen i én og samme mus - TestLab OysterMouse
 


Den kan benyttes som en ganske almindelig mus og gradvis åbnes og vippes op til en vertikal håndstillet mus til både venstre- og højrehånd.
De 10 forskellige håndstillinger i bare én mus, gør OysterMouse til en verdensnyhed, da det er den første mus af sin slags, hvor man finder kombinationen mellem flere mus i én.

 
Designet byder på en perfekt pasform til hånden, og det er uanset om man vælger at benytte højrehånd som så vel venstrehånd. TestLab OysterMouse har nemlig den egenskab, at den kan vendes og benyttes begge veje pga. det symmetriske design. Alt man skal gøre er at skifte hånd og føre kabel og kontakten under musen den modsatte vej.

Variation og forskellig håndstilling i musearbejdet minimere betydeligt chancerne for at få musearm og andre følgeskader. Det er netop hvad OysterMouse tilbyder.
Med en TestLab OysterMouse, så er det slut med at skulle skifte musen ud for at sidde varieret, eller have flere mus tilsluttet for at opnå andre håndstillinger, eller skulle investere i flere mus som alligevel aldrig bliver tilsluttet eller brugt. Alt det man burde gøre og huske på i løbet af hverdagen ved længere varende musebrug, det ligger alt sammen lige til med en TestLab OysterMouse. TestLab OysterMouse byder på venstre klik og højre klik på hver sin side af et scrollhjul samt en knap med dobbelt venstre klik ved blot et tryk til tommelfingeren. Ved lillefingeren findes to knapper med "kopier" & "sæt ind" (copy/paste til windows).

Det symmetriske design giver funktionerne dobbelt op eller i begge ender af musen. Alt efter hvad vej musen bruges deaktiveres de funktioner helt automatisk som er under håndfladen. 

Tilslutning:
USB-ledning - Plug & Play.
Windows & Mac (Copy/Paste virker kun på Windows)


Afprøv en TestLab OysterMouse gratis (fuld returret i 14 dage). Gælder kun for offentlige instanser og private virksomheder.

Varenr./Art.nr.:
TLS-5080 (med ledning)
    
TLS-5080RF (trådløs)

 Produkter fra TestLab Ergonomiske mus & Pegeredskaber Håndledsstøtter / Underarmssstøtter Tastaturer Stole / Siddemøbler Belysning / Lamper Skrivebordstilbehør Computertilbehør Garderobemøbler Receptionsmøbler Andre produkter Kataloger / Prislister