TestLab - System A/S
professional office accessories
Produkter fra TestLab
Ergonomiske mus & Pegeredskaber
Håndledsstøtter / Underarmssstøtter
Tastaturer
Stole / Siddemøbler
Belysning / Lamper
Skrivebordstilbehør
Computertilbehør
Garderobemøbler
Receptionsmøbler
Andre produkter
Kataloger / Prislister
BarMouse - TestLab Standard, Slim & Large
SlideMouse - TestLab
ProfessionalMouse
MouseTrapper
OysterMouse - TestLab
PenClic Mouse
PrimaMouse - TestLab Standard, Slim & Large

TestLab PrimaMouse 
Priser fra 1595+moms.

Afprøv en TestLab PrimaMouse gratis i 14 dage.
Kontakt os i dag på Tlf.: 4674 0505 / Mail:  (gælder kun offentlige instanser & private virksomheder)

 

       

PrimaMouse Standard
m/håndledsstøtter i sort kunstlæder

  PrimaMouse Slim 
m/håndledsstøtte i sort kunstlæder
  PrimaMouse Large
m/håndledsstøtte i sort kunstlæder
 
           
     
 
PrimaMouse Standard 
m/håndledsstøtter i grå lycra stof
  PrimaMouse Slim
m/håndledsstøtte i grå lycra stof
  PrimaMouse Large 
med Håndledsstøtte i grå lycra stof
 
           

  • TestLab PrimaMouse er gennemtænkt fra inderst til yderst. 
  • Designet sætter de højeste standarter inden for ergonomiske mus. 
  • Teknikken gør det let at styre markøren og de velplaceret taster gør det enkelt at klikke sig frem.

Beskrivelse
TestLab PrimaMouse en ergonomisk mus med et simpelt og enkelt 5-knap system. TestLab PrimaMouse bliver også betegnet som et centralt placeret pegeredskab. På musen findes en BAR, som vi i daglig tale kalder en rullestang. Rullestangen er musens markør. Rullestangen kan rotere rundt om sig selv og samtidig glide fra side til side, hvilket foregår let og helt naturligt med fingerspidserne. Variation i musearbejdet ligger lige til med en PrimaMouse, for den kan let betjenes (styres) med en hånd, eller endnu bedre med begge hænder. Dette gør PrimaMouse til en mere korrekt computer mus og et bedre alternativt end en traditionel håndholdt mus, som ofte kun bliver brugt af én hånd, nemlig den samme hånd hele tiden.

Betjeningspanel 
TestLab PrimaMouse har en rullestang også kaldet en ”BAR” med klik funktion samt et aftageligt låg, der giver længere berøringsflade på rullestangen (anvendes afhængigt af brug eller hvad man synes er bedst), et scroll-hjul med klik funktion (auto-scroll) og 3 almindelige knapper med venstre klik, højre klik og en der giver dobbelt venstre klik ved blot et enkelt tryk. Tilslut PrimaMouse i USB stikket og musens nævnte funktioner fungerer som standard efter ganske få sekunder - helt uden brug af software.

Arbejdsstilling
Når man arbejder med en PrimaMouse, har man begge arme ned langs kroppen og hænderne centreret nær den forreste del af kroppen, i den såkaldte ”comfort zone”. Med en PrimaMouse undgås færre statiske bevægelser, end det normalt er påkrævet, når man benytter en almindelig håndholdt computer mus. PrimaMouse giver en optimal afslappet og centreret kropsholdning, hvilket er den mest effektive måde at undgå musearm/museskader på, også kaldet - RSI (der er selvfølgelig også den mulighed, at man stopper helt med at bruge computer mus). Den patentanmeldte PrimaMouse, giver brugeren en korrekt og afslappende arbejdsstilling fra start.

Håndstillingen på PrimaMouse samt BarMouse er helt unik kontra andre ergonomiske mus, de byder nemlig på markedets mest kompakte betjeningspanel med utrolig tætsiddende håndledsstøtter, hvilket give optimal aflastning til arme og hænder ved brug af musen og tastaturet. 

En TestLab PrimaMouse placeres i forlængelse af dit tastatur, så rullestangen samt betjeningspanelet kommer til at ligge lige under mellemrumstangenten på dit tastatur og midt mellem dine hænder – altså meget let tilgængeligt og helt naturligt. Musens udformning og brug giver automatisk en god ergonomisk udgangsposition, som betegnes som en ergonomisk korrekt arbejdsstilling med mus.

Håndledsstøtter
Der findes 3 forskellige håndledsstøtter til en PrimaMouse: Standard (den almindelige korte), Slim (den smarte) og Large (den dybe). De er fremstillet i to materialer: Lycra stof eller Kunstlæder. De mange valgmuligheder af håndledsstøtter, giver den enkelte bruger mulighed for individuel tilpasning fra start og på et senere tidspunkt for udskiftning til andet valg/materiale. Opnå optimal aflastning via det store udvalg af håndleds- og underarmsstøtter. 
Find alle TestLabs "Håndledsstøtter og Underarmsstøtter" her på hjemmesiden i menuen ude til venstre med samme betegnelse.

Tastaturer
Størrelsen og dimensionerne på en PrimaMouse er tilpasset moderne tastaturer, men den kan også bruges sammen med ældre tastatur modeller. Bundkanten på tastaturet skal helst være lige og afstanden under ca. 1,5 cm. frade nederste taster til bundkanten af tastaturet. Tastaturet skal helst være lavere end højde niveauet på musens rullestang. På denne måde opnår du en optimal og afslappet brug/håndstilling med en PrimaMouse.
TestLab har udviklet flere tastaturer der passer til PrimaMouse. Find menuen "Tastaturer"  ude til venstre.


Mere information omkring - TestLab PrimaMouse     

Tilpas det smarte 5-knap system.

Program til PrimaMouse 

Hent programmet her:
PrimaMouse Setup Program

For at anvende setup programmet skal følgende være opfyldt:
Switch knap 7 og 8 skal sættes i ON position på selve musen. Se punktet Swicth knapper - Switch 7 & 8.
Flash Player version 7 eller nyere være installeret. Hent evt. Flash Player
her.
Samtidig skal .NET Framework version 2.0 eller nyere være installeret.
Brug
Windows Update eller hent .Net Framework her.

Hvis der normalt arbejdes via internettet (fjernskrivebord) eller en server, anbefaler vi uanset hvad, at programmet altid gemmes og installeres lokalt på din egen computer. (Filen gemmes typisk under overførsel eller under dokumenter). Under hele processen anbefales det at alle andre programmer er afsluttet. Når programmet er hentet - skal det installeres. Installer programmet ved at lave et dobbelt venstre klik på det gemte setup ikon. Installer programmet på din egen computer, som foreslås via installationen. Under installationen vil evt. sikkerhedsadvarsler dukke op på skærmen, pga. programmets software ikke genkendes af windows. Her skal svares godkend software, ellers vil programmet ikke blive installeret. Efter installation vil der automatisk komme et "BarMouse" genvejs ikon frem på skrivebordet, programmet skal benyttes for at ændre musens knap funktioner. Fungerer programmet ikke, læs da advarsler under kørslen af programmet. Programmet virker pt. kun til Windows XP, Vista & Windows 7 (32-bit) og flere ældre Windows versioner.
Programmet er lavet til at fungerer både til PrimaMouse og BarMouse. PrimaMouse har ikke de samme knapperne som BarMouse. Programmet vil derfor vise 4 BarMouse knapper som ikke findes på din PrimaMouse.

Switch knapper under PrimaMouse - Indstillinger uden brug af program
Under en PrimaMouse findes et lille aftageligt låg, her findes 8 Switch knapper der kan sættes i ON eller OFF position. De bruges til at indstille musen uden brug af software/program.
Switch 7 & 8 - Begge skal være i ON, for at kunne bruge setup-programmet (Switch 7 & 8 er ikke fabriksindstillet i ON på en PrimaMouse).
Switch 6 - Giver mulighed for at regulerer markørhastigheden. Når switch 6 er på ON (standard) er markøren hurtigere end en normalt. OFF giver langsom markør. Du kan også regulerer markørhastigheden via windows indstillinger under mus i kontrolpanelet og markørindstilling.

Historien om TestLab PrimaMouse
TestLab har solgt og importeret ergonomiske computer mus siden 1994. Vi har solgt flere hundredetusind ergonomiske mus siden vi startede. Efter mere end 10 års erfaring med ergonomiske mus startede TestLab med at udvikle vores egen mus: PrimaMouse - som blev lanceret i 2002 (model x9137x). PrimaMouse har siden 2002 fået forbedre den indre teknik flere gange. Det synlige ydre design  / den ergonomiske form er sidst blevet moderniseret i 2009 (model (x155x). Det er den PrimaMouse som vi kender i dag, den er bl.a. blevet væsentligt lavere, fladere og mindre i alle dimensioner (tilpasset til moderne tastaturer), ny teknik indvendigt, 6 cm. længere rullestang ved aftaget låg, knapperne kan indstilles via smart setup-program. Alt dette gør PrimaMouse til en endnu bedre ergonomisk korrekt computer mus. 

 

 

 Produkter fra TestLab Ergonomiske mus & Pegeredskaber Håndledsstøtter / Underarmssstøtter Tastaturer Stole / Siddemøbler Belysning / Lamper Skrivebordstilbehør Computertilbehør Garderobemøbler Receptionsmøbler Andre produkter Kataloger / Prislister