TestLab - System A/S
professional office accessories
Produkter fra TestLab
Ergonomiske mus & Pegeredskaber
Håndledsstøtter / Underarmssstøtter
Tastaturer
Stole / Siddemøbler
Belysning / Lamper
Skrivebordstilbehør
Computertilbehør
Garderobemøbler
Receptionsmøbler
Andre produkter
Kataloger / Prislister
TestLab Rest 8002/8802
TestLab Rest 8010/8810
TestLab Rest 8020/8820
TestLab Rest 8005/8805

 


Model 8005/8805

En standard underarmsstøtte.

Model 8005/8805 er en blød symmetrisk underarmsstøtte til bordkanten (med lige kanter i begge sider). Rundbuens størrelse i støtten er tilpasset efter en normal/kraftig kropsbygning. 8005 er designet efter personer fra normal til større af bygning. Vælg den korrekte støtte efter behov og størrelse.

Mål: Højde: ca. 2 cm. - Bredde: 67 cm. - Dybde: 22,5 cm. - Dybde midt på 7 cm. - Vægt: 1,8 kg.  

Varenr./Art.nr.: TLS- 8805SV-KL (Sort/Kunstlæder) TLS-8005 (Sort/Lycra stof)Universale Underarmsstøtter til bordet.

Perfekt til ergonomiske mus, tastaturer og diverse arbejdspladser med siddestillinger hvor hvilende arme og albuer placeres på bordet.

 

Med en underarmsstøtte aflastes hele underarmen og giver et behagelig blødt og plant underlag. Underarmsstøtterne er bygget om omkring en solid metalplade som er polstret med ortopædisk skum og betrukket med stoffet Lycra eller Kunstlæder. Begge materialer har en afvisende overflade. Kunstlæder kan dog aftørres ganske let og med hårdere rengøringsmidler.

Underarmsstøtterne kan også med fordel bruges når bordpladen fx ikke er dyb nok. Underarmsstøtterne kan nemlig hænges på bordpladens kant og fungerer både til bordplader med rundbue eller med lige kant.

Alle underarmsstøtterne er tilpasset i højden, så de med fordel kan kombineres med vores ergonomiske mus TestLab BarMouse eller TestLab PrimaMouse. En underarmsstøtte og en ergonomisk mus giver en ergonomiske korrekt arbejdsstilling. Underarmsstøtten, mus og tastatur bliver tilnærmelsesvis ét produkt og hele arbejdsniveauet bliver plant.

Samtlige af vores underarmsstøtter kan enten lægges på bordet eller som hænges på bordpladens kant. Under underarmsstøtten fastmonteres et eller to beslag. Beslaget kan justeres efter bordpladens tykkelse så støtten sidder i klemme på pladens kant. De 2 stk. medfølgende standard beslag kan bruges til en bordplade op til 40mm tyk. Er din bordplade tykkere eller har man en jernstang/ramme under bordpladen, kan man tilkøbe et/to større U-formet (TLS-HOOK490) beslag som kan løse problemet.

Det er vigtigt at have den rette højde på bordet, for at bl.a. nakke musklerne aflastes og underarmsstøtterne får sin virkning.

Underarmsstøtten kan let tages af og på - uden brug af værktøj.

Placering af støttens beslag - standard beslag medfølger. (TLS-HOOK480):

Bordplade med rundbue: Her fastgøres og benyttes kun et beslag på midten.

Bordplade med lige kant: Her fastgøres og benyttes begge beslag i hver sin side.


 Produkter fra TestLab Ergonomiske mus & Pegeredskaber Håndledsstøtter / Underarmssstøtter Tastaturer Stole / Siddemøbler Belysning / Lamper Skrivebordstilbehør Computertilbehør Garderobemøbler Receptionsmøbler Andre produkter Kataloger / Prislister