TestLab - System A/S
professional office accessories
Produkter fra TestLab
Ergonomiske mus & Pegeredskaber
Håndledsstøtter / Underarmssstøtter
Tastaturer
Stole / Siddemøbler
Belysning / Lamper
Skrivebordstilbehør
Computertilbehør
Garderobemøbler
Receptionsmøbler
Andre produkter
Kataloger / Prislister
Referencer
Forhandlere
Job muligheder
Kontakt TestLab - System
Historie

Få kvalitetsprodukter og kvalificeret rådgivning
- vi er specialister i ergonomi foran skærmen

TestLab-System A/S blev stiftet i 1994 med det specifikke formål at udvikle og forske i ergonomiske mus til forebyggelse af museskader. Vi har nu leveret flere hundredetusinde ergonomiske mus til danskere og udlandet, der dagligt arbejder ved computer. Mange tusinde mennesker har ved hjælp af vore ergonomiske mus og øvrige ergonomiske produkter fået fjernet stærkt generende smerter i hænder, arme, skuldre, ryg og nakke.
Endnu flere har anvendt produkterne forebyggende og derved helt undgået at blive plaget af smerter og museskader.

I et højt udviklet IT-land som Danmark er det en meget stor andel af befolkningen, der benytter computer i det daglige arbejde. Antallet af skærmarbejdende mennesker vokser år for år, efterhånden som verden bliver mere og mere digitaliseret. Det er vigtigere end nogensinde at arrangere den enkelte computerarbejdsplads, så den er optimal i forhold til såvel ergonomi og medarbejdernes velvære som i forhold til at sikre så effektiv udførelse af arbejdsopgaverne som muligt. Medarbejderne er den vigtigste ressource - og generelt er der mangel på kvalificeret arbejdskraft. Alene set i dette lys, er omkostningen ved at etablere ergonomisk korrekte arbejdspladser
minimal. En dårligt arrangeret skrivebordsplads kan nemt forringe produktiviteten og dermed begrænse værdiskabelse og indtjening.


TestLab - System A/S er meget mere end ergonomiske mus

I dag er TestLab - System A/S specialist i alle former for udstyr og kvalitetsprodukter, der kan sikre
god ergonomi og effektivitet i arbejdet foran skærmen. Vores produkter findes inden for følgende kategorier:

  • Ergonomiske mus & Pegeredskaber
  • Håndledsstøtter / Underarmsstøtter
  • Tastaturer
  • Kontorstole
  • Belysning / Lamper
  • Skrivebordstilbehør
  • Computertilbehør
  • Garderobemøbler
  • Receptionsmøbler
  • Andre produkter

Spørg os / Afprøv gratis

Vi yder meget gerne ergonomisk produktrådgivning, og er klar med supplerende information omkring vores produkter - bl.a. fås en del af produkterne i andre flotte farver og design.
Vi kan også fremsende kataloger mv. Mange af vores produkter kan man også låne og afprøve inden køb - helt gratis (gælder offentlige instanser og private virksomheder). 

Vær altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 4674 0505 eller på mail:Produkter fra TestLab Ergonomiske mus & Pegeredskaber Håndledsstøtter / Underarmssstøtter Tastaturer Stole / Siddemøbler Belysning / Lamper Skrivebordstilbehør Computertilbehør Garderobemøbler Receptionsmøbler Andre produkter Kataloger / Prislister